Kdo jsou Blančičkovi?
Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova! A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.
Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.
Na kus řeči
Re: Re: Rok 1968
Karolina | 25.08.2023
Omlouvám se překlep myslela jsem z někým z pražského povstání to bys je Báro zase ráda vyděla ne?
Re: Rok 1968
veronika Válková | 25.08.2023
Nemohla, protože nepíšu nic po roce 1945. Bylo by to zpolitizované a o to nestojím.
Byt
Ema | 03.08.2023
Ahoj Báro, napadlo mě že když jsi byla u Paní Kocourkové na návštěvě za pražského povstání, tak víš kde bydlel někdo kdo má něco společného s atlasem, nezajímalo by tě kdo tam bydlí teď? (Napadlo mě že možná paní Karasová)
Kniha
Klára | 18.07.2023
Dobrý den paní Válková. Chtěla bych se zeptat jestli by jste(až budete mít čas) nechtěla vydat Bářin deník, takový souhrn když si chcete pročíst stručně co zažila nebo tak.Dekuji Klára
Re: Kniha
Veronika Válková | 18.07.2023
Milá Klárko, upřímně mě to zatím nenapadlo. Proč by sis chtěla pročítat ty příběhy jen stručně? Není to lepší barvitě a se všemi podrobnostmi?
Re: Re: Kniha
Klára Nováčková | 24.07.2023
Dobry den , Samozřejmě že je to lepší podrobně myslela jsem to tak že by to bylo dobré jako takový souhrn a když budeme potřebovat něco do dějepisu lehce to tam najdeme:)
Re: Re: Re: Kniha
Veronika Válková | 24.07.2023
No a nechceš si, Klárko, takový souhrn udělat sama? Jako vlastní Cestovní deník časem a prostorem?
Illugi
Kačka | 16.07.2023
Ahoj, Báro,
dnes jsem dočetla knížku Břetislav a Jitka a moc Ti přeju, že ses zase potkala s Illugim. Chápu, že se tam za ty čtyři roky chceš vrátit, ale co si myslíš, že se tam vlastně stane?
Díky za odpověď a přeju Ti, ať brzo přijdeš na to, jak funguje atlas.
Kačka