Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova!  A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.

Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.

Na kus řeči

Re: Cestopis

Veronika Válková | 20.05.2023

Milá Nikčo, vzhledem k tomu, že nevím, jakou knížku jsi našla na internetu, nemůžu Ti odpovědět. Ale je možné, že už se na internetu koupit dá, konec konců od té doby, co vyšla,se hodně změnilo.

Re: Re: Cestopis

Nikča | 20.05.2023

Dobrý den, našla jsem tohle: https://www.enbook.cz/catalog/product/view/id/827714?gclid=EAIaIQobChMIoqzs_pGE_wIVkd4YCh1eBgstEAQYASABEgJqwPD_BwE
Má to sice jinou obálku, ale obsah mi přijde stejný.

Re: Re: Re: Cestopis

Veronika Válková | 21.05.2023

Vypadá to, že je to ono, ale jiné vydání. To víš, v době babi dejvické to ještě na internetu nebylo.

Vlasy :)

Luci | 05.05.2023

Ahoj Báro, jak jsi řešila, jestli ti v minulosti rostou vlasy, tak bys to mohla poznat podle ofiny - normálně ji máš nad obočí, ale pokud by ti vlasy v minulosti rostly a byla bys tam dýl než měsíc, tak by tě musela lechtat v očích:)

Re: Vlasy :)

Bára | 05.05.2023

Aha, no vidíš, toje fakt, tak to já si ji začnu hlídat, protože zatím jsem to moc neřešila, já ji mám někdy přerostlou až na nos.

Test, just a XRumer 23 StrongAI test..

sterile lancet 2 | 18.06.2024

Terrific work! This is the type of info that should be shared around the internet. Shame on Google for not positioning this post higher! Come on over and visit my web site . Thanks =)

Film

Lukáš | 02.05.2023

Dobrý den paní Válková, chtěl bych se zeptat jestli bude někdy nějaký film o Báře. A jestli by nevadilo Bářiným rodičům že by byla v televizi. :D

Re: Film

Veronika Válková | 03.05.2023

Milý Lukáši,
nevím - jestli znáš nějakého režiséra nebo producenta, tak mu to nabídni. Bára by určitě v televizi nebyla, není to herečka, tak by ji musel někdo hrát.

budoucí knihy

Lukáš | 01.05.2023

Dobrý den paní Válková, chtěl bych se zeptat jaká je vaše knížka na kterou se těšíte až budete psát?

Re: budoucí knihy

Veronika Válková | 02.05.2023

Moje paměti :D

<< 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>

Přidat nový příspěvek