Ahoj Báro,
mám hodně otázek.
1. Myslíš že by ti někdy rodiče koupili další kočku a myslíš že kdyby jo tak by cestovala s tebou a Barčou do minulosti kde by pomáhala Barče?
2. Já si myslím že kapitán té lodi jak odvezla Filipa je kocour Barči a co si myslíš ty?
3. Jak se má teď Barča?
Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova! A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.
Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.
Na kus řeči
Hodně otázek
Lukáš | 25.04.2023
Re: Hodně otázek
Bára | 27.04.2023
Čau Luky,
tak já taky budu číslovat jo, abys věděl na co odpovídám:
1. Oni mi nekoupili ani Barču, ta prostě bydlela v tom baráku co jsme se přestěhovali a myslím, že by maminku ani nenapadlo mi další kupovat a já ani další nechci protože Barča je nej. No fakt nevím jestli jiné kočky taky cestují časem.
2. Nooo hele taky jsem si říkala kdoví jako to je. No akorát že Barča je v minulosti člověk. I když taky ne vždycky. A určitě má různě po minulosti nějaké chlapy, tak co by nemohla mít i kocoury?
3. Teďka tady leží na posteli a meje se pod ocáskem
Zakoupené knížky
Lúthien Tinúviel | 14.04.2023
Nazdar Báro,
píšu Ti, protože mi dneska přijedou přes internet zakoupené knížky o Tobě. Ještě sice nepřišly, ale moc se na ně těším.
Jsou to konkrétně:
1. Terezínské ghetto
2. Pražské povstání
3. Mezi indiány
4. Arábie
5. Mezi piráty
Díkes moc za to, že jsi podstoupila taková dobrodružství!
Re: Zakoupené knížky
Bára | 14.04.2023
Teeeda Ty máš divný jméno, odkud jsi? A díky že se Ti knížky líbí, to mám dycky radost. Teda nevím jestli se Ti líbí, protože jsi to ještě - tybrďo, nevím jestli nečetla nebo nečetl, protože z toho jména vůbec nevykoukám, jestli jsi holka nebo kluk. No to je fuk, hlavně aby se Ti líbily ty knížky.
Re: Re: Zakoupené knížky
Luthien Tinuviel | 09.05.2023
To jméno je ze světa Johna Ronalda Reuela Tolkiena. Na internetu nepoužívám své pravé jméno, protože v ČR je vzácné a mám zakázané od rodičů vystupovat pod svým jménem. Promiň...
P. S. Luthien najdeš v Silmarilionu (19. kapitola)
obojek
Will Pohoda | 14.04.2023
Ahoj Báro,
napadlo Tě někdy dát Barče (kočce) obojek a pak v minulosti kouknout, jestli ho má na sobě? Jestli jo, tak se omlouvám, nedočetl jsem ještě všechny knížky...
Re: obojek
Susan Kyselosladká z Trojmezí | 14.04.2023
Jo. Will má pravdu. To by mě taky zajímalo.
Re: obojek
Bára | 14.04.2023
No to teda nenapadlo. Dávat kočce obojek. Copak je to ňákej čokl? Jako jinak nápad dobrej, ale - vždyť ona v minulosti teda až na pravěk byla vždycky jako člověk. Tak to by si ho asi sundala, ne, dyť by jí nešel k šatům.
Stárnutí v minulosti
Gabča | 18.12.2022
Ahoj Báro, několikrát jsi v bárovkách psala, že by tě zajímalo, jak v minulosti stárneš, ale že nepoznáš, jestli ti rostou vlasy. Ale to můžeš poznat i podle toho, jestli ti v minulosti rostou nehty.