Báro, jak to že jsi tak moc na internetu, my ti ten mobil opravdu zabavíme!!!
Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova! A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.
Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.
Na kus řeči
Re: Zlobíme se
Bára | 17.07.2024
Fakt myslíš, že je vtipný vydávat se za mýho taťku? Školkáči jeden.
Cestování časem
Lina | 30.06.2024
Dobrý večer, paní Válková chtěla bych se zeptat jestli by se Bára nechtěla někdy podívat do dob Tudorovců? Předem děkuji za odpověď
Re: Cestování časem
Veronika Válková | 01.07.2024
Milá Lino, Bára by toho chtěla! Určitě i k Tudorovcům. Uvidíme, kam ji atlas zanese…
Indie
Klaudie | 25.05.2024
Dobrý den, paní Válková,
dnes jsem dočetla novou indickou bárovku a jsem z ní (vlastně jako ze všech bárovek) nadšená. Líbilo se mi, že Bára byla chvilku i v britském táboře a mohla tak porovnat situaci v něm se situací v indickém paláci.
Zaujal mě také původ poručíka Bella (to jsem opravdu nečekala), ale měla bych k tomu jednu otázku. V knize je napsáno, že Filip de la Calmette (dědeček poručíka Bella) utekl před revolucí z Francie za pradědečkem poručíka Bella. To by ale znamenalo, že utekl za svým otcem (Marianniným Filipem) a v knížce Francouzská revoluce se píše, že ten už byl v té době po smrti a Filip utekl za svým dědečkem, tzn. za prapradědečkem poručíka Bella.
Děkuji za vysvětlení, možná jsem to jen špatně pochopila a zamotala se do toho.
S pozdravem
Klaudie
Re: Indie
Veronika Válková | 25.05.2024
Milá Klaudie, zmátl tě fakt, že všichni máme dva dědečky a čtyři pradědečky. Některé ze strany tatínka, jiné ze strany maminky...
Re: Re: Indie
Klaudie | 26.05.2024
Děkuji, teď už to chápu, omlouvám se za zmatek a ještě jednou děkuji za krásnou knížku.
Klaudie
Džhánsí
Ondra | 22.05.2024
Dobrý den, paní Válková. Právě jsem dočetl vaší knihu o Indii a je za mě skvělá. Určitě doporučuji všem čtenářům bárovek. Jenom mě trochu překvapil konec...