No ale v to případě vědí i o atlase, tak nevím, přoč jsi sem nedávno psala, že kdyby náhodou vyklízeli půdu, tak si ten atlas schováš do pokoje pod postel, aby ho nenašli.
Můžete si popovídat o čemkoliv, co vás ohledně Bářin cest do minulosti zajímá, ale jsou zakázána všechna sprostá slova! A pozor - slovo "sranda" je také sprosté, takže ani to se tu nesmí používat.
Několik let nebylo nutno mazat příspěvky, protože všichni dokázali komunikovat slušně. Bohužel, i na Bářích webovkách se objevili truhlíci, jejich příspěvky obtěžují ostatní... A tak budu mazat.
Na kus řeči
Otázky
Anonymka | 10.05.2024
Báro nechtěla bys vydat svůj cestovní deník? A taky se tě chci zeptat ona je teta Mirka věřící?
Re: Otázky
Bára | 10.05.2024
No můj cestovní deník vydává paní Válková, já jí to všechno vyprávím a ona topak podle toho napíše. Já teda tetu nehlídám, jestli se modlí :D
Re: Re: Otázky
Anonymka | 11.05.2024
No myslela jsem i tvoje obrázky co jsi si malovala ale díky
Atlas
Klára | 10.05.2024
Báro myslíš že se bude někdy vyklízet ta půda a pokud ano vleze se ti atlas pod postel?)nevím kam jinam bys ho schovala
Re: Atlas
Bára | 10.05.2024
No jestli se bude vyklízet půda, tak to propadnu panice! Jo, pod postel se vejde, postel je dost velká. Ale aby na něj naši nepřišli dřív než ho schovám